Načítání...

  Zpět

Online seznamování? Skvěle!

Proč je vlastně online seznamování tak dobrou možností, jak potkat nové známé? Je to proto, že přináší velmi rychlou možnost porozhlédnout se přímo mezi lidmi z Vašeho širšího okolí, kteří sami také hledají nové známé nebo známosti. Na této seznamce nejsou lidé z druhého konce republiky nebo snad lidé, kteří to se seznamováním nemyslí vážně.

Pro někoho je možná snadné pozvat druhého člověka na kávu nebo požádat o telefonní číslo - ale naprostá většina z nás nemá takovou otevřenou a extrovertní povahu. Trvá nám déle, než se otevřeme a odvážíme se dát najevo svůj zájem. A občas to prostě v reálném životě vůbec nedokážeme. Je to sice škoda, ale je to zároveň také zcela normální.

Internetové seznamování je skvělou volbou pro ty z nás, kteří nežádáme o telefonní čísla na potkání. Tady máme možnost si potenciální partnery vždy předem tak trochu "proklepnout", poznat jejich zájmy a koníčky ještě předtím, než vůbec dojde k vzájemné komunikaci.

Vzájemná komunikace navíc může začínat o mnoho jednodušeji než třeba venku na ulici. Tady často stačí někomu třeba jen pochválit hezkou fotku, zajímavé zájmy či koníčky. Nebo třeba jen poslat smajlík. To všechno je znakem toho, že jste si daného člověka všimli. To všechno může být začátek něčeho nového, hezkého...